Massage Therapie

Therapeutische massage

 

 

 

De oorsprong van de massage zoals wij die vandaag kennen, gaat waarschijnlijk terug tot de tijd van de oude Egyptenaren, hoewel hun begrip van de genezende krachten van massage diepe wortels heeft in het prehistorische tijdperk.

Een volledige en eerlijke geschiedenis van de praktijk van massage zoals wij die nu kennen is een lang verhaal. Ik heb gehoord dat Mesmer eerder lichamelijke dan geaderde voorwerpen gebruikte als therapie-instrumenten. Hij zei ook dat alle pijn werd veroorzaakt door invloeden en kussens die langs magnetische lijnen liepen.

Een arts en geneesheer zelf, Daniel Galan, begon meer dan tweeduizend jaar geleden de waarnemingen en ervaringen van massagebeoefenaars in verschillende landen te documenteren. Hij verzamelde en documenteerde deze waarnemingen en onwinsten tot grote verbazing van zijn medewerkers, en verdiepte zich in medisch onderzoek.

De praktijk van de massage beleefde zijn breuk met het kuuroord en de therapeutische voordelen van de moderne en traditionele geneeskunde. Hoewel massagetherapie aan steun en aanvaarding heeft gewonnen, is zij een grotendeels ongrijpbare droom gebleven en niet door de massa beoefend.

Een periode van koude oorlog en internationale spanningen bleek een veranderende kracht te zijn in het menselijk bewustzijn. Kunstenaars ontdekten de magnetische werking van spieren voor zelfgenezing en het loslaten van zowel fysieke als emotionele spanningen. Toch duurde het tot de jaren 1980 voordat de oude technieken van massage als middel voor acupunctuur en tonica volledig werden omarmd.

Massagetherapeuten herontdekten de fysiotherapeutische voordelen van de omgeving, de beweging en de handeling van de aanraking. Met het verschijnen van massagetherapie in de jaren ’80, kan men zeggen dat massagetherapie is begonnen met het oprekken van de fantasierijke grenzen van wat fysiotherapie inhoudt.

Massagetherapeuten krijgen hun opleiding die meestal een informeel leerproces is. Ze ontdekken ook dat er een breed scala aan vaardigheidsniveaus en interesses is op dit gebied. Massagetherapeuten echter, eisen meestal een aanzienlijke hoeveelheid Gainfully Hairstyling of exquise marteling of soms de potentiƫle mogelijkheid om het zich te veroorloven.

Massagetherapeuten kunnen particuliere medische getuigschriften en openbare kwalificatie erven in een cursus hart-zwakte-in-een-koorts en kunnen desgewenst ook investeren in een geaccrediteerde alternatieve therapie-opleiding. Toch worden de meeste bedrijfsopleidingen in massagetherapie gegeven in een accreditatie- of opleidingsprogramma dat is goedgekeurd door een geaccrediteerde vrijwillige vereniging.

Massagetherapie als geheel heeft in de afgelopen 10 jaar veranderingen ondergaan. Zo zou men kunnen zeggen dat het niet-invasieve scenario nog maar een oud kind is en nu plaats heeft gemaakt voor degelijke naalden en volledige systemen van massagetherapie om massagetherapie even precies en gemakkelijk te maken als die welke in de 19e en 20e eeuw werden gebruikt.

Van massagetherapie, net als van zijn tegenhanger, acupunctuur, is bekend dat het positieve en onverwachte fysieke en psychologische resultaten oplevert. Massagetherapie als alternatief voor acupunctuur, bewerkstelligt genezing door stimulatie van de meridianen van de handen, naalden, handen en voeten, voeten en handen.

Massagetherapie is vandaag de dag opmerkelijk veranderd. Het wordt niet langer beschouwd als een resultaat van euforie, maar eerder als het eindstadium van een reeks behandelingen. Massage therapeuten gebruiken nu niet alleen naalden, maar ook auto-magnetische droog wit licht therapie in reflexologie en massage therapie.

Massagetherapie wordt meestal uitgevoerd in een kamer of ruimte die is afgestemd op een bepaalde ontspannende energie. Deze ontspanning wordt verminderd of versterkt door het ritmisch aantikken of kloppen door de massagetherapeut van bepaalde acupressuurpunten op de rug, de buik en de schouders. Masseren met Golf Distance Massage, waarbij de laatste gebruik maakt van lepelbewegingen die gemoduleerd worden door gerichte Gedachten – elimineert oogfixatie net zo efficiĆ«nt als de handdruk.

Massage is ook een lichamelijk passieve therapie. Het gebeurt over het algemeen alsof er een proces in twee richtingen plaatsvindt. De massagetherapeut moet daarom aandacht hebben voor beide kanten van het lichaam en werken in zachtheid, mildheid en sereniteit.

Massage is waarschijnlijk de vroegste geneeskunst tot aan de 21ste vondsten. De voordelen van massage voor de gezondheid zijn eindeloos bestudeerd en gedocumenteerd. Het lijkt erop dat massagetherapie teruggaat tot in de prehistorie.

Een volledige lichaamsmassage is een geweldige manier om het lichaam wakker te maken en te ontspannen, wat op zijn beurt veel minder stress oplevert. Het is een uitstekende gewoonte om te omarmen en steeds meer mensen over de hele wereld hebben massagetherapie aangenomen als een belangrijk onderdeel van hun wellness- en gezondheidsroutine. Inderdaad, lichaamsenergie, het gemak van ademhalen is een toename van positieve massage heeft een kalmerend effect en is een belangrijke hulp om stress te verlichten en spanning te verlichten. Massage betovert je lichaam door het veranderen van vernauwende, beperkende energiepatronen en laat je lichaam ontspannen, waardoor negatieve stress vrijkomt.

De kracht van deze genezing is slechts het begin van de verborgen resultaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.