Assistent ergotherapie

therapie

Het doel van dit artikel is om mensen bewust te maken van de behoefte aan Ergotherapie Steenbergen.

Ergotherapeuten helpen mensen bij het herwinnen van functies die verloren zijn gegaan als gevolg van letsel, ziekte, vermoeidheid of een handicap. In samenwerking met hun collega’s dragen zij bij aan de mainstreaming van de fysiotherapie, geven zij leiding aan de arbeidsrevalidatie en bieden zij de gezinnen van kinderen met een lichamelijke handicap aanmoediging, hulp en realistische informatie.OCTI is een beroep dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. De ergotherapieassistent bevordert de samenwerking tussen ergotherapeut en fysiotherapeut en zorgt er ook voor dat de ergotherapieassistent is uitgerust met de nieuwste technologie om een succesvolle ergotherapie-ervaring mogelijk te maken.OCTI is ook een opwindend carrièrepad vanwege de mogelijkheden om binnen korte tijd vooruit te komen in deze loopbaan. Ergotherapeuten die afgestudeerd zijn in ergotherapie of fysiotherapie komen vaak in aanmerking om parttime in een kliniek of ziekenhuis te werken en hun kennis te vergroten in een niet-traditionele werksetting.OCTI integreert met succes counseling en revalidatiewetenschap met technische vaardigheden op het gebied van ergotherapie.

Ergotherapeuten zijn de frontlinie van de behandeling in een verscheidenheid van zorginstellingen. Zij werken met mensen die een verscheidenheid aan fysieke, ontwikkelings- en mentale handicaps hebben. Ons kantoor is gespecialiseerd in het omgaan met beperkingen door middel van Ergotherapie Assistentie van cliënten bij activiteiten van het dagelijks leven (ADP). Wij bieden ook evaluaties, beoordelingen en interventievoorbereiding tijdens de fasen van revalidatie van geboorte tot overlijden.

Wij bieden geïndividualiseerde behandelingsplannen aan die op maat gemaakt zijn van het individu. Een OTR beoordeling zal bepalen wat nodig is voor elk individu. Wij bieden een breed scala aan therapieën die in ons kantoor worden gebruikt. Deze omvatten, maaltijdbereiding, retail therapie, ontwikkeling van vaardigheden voor mensen met chronische afwezigheid, en onderwijs voor mensen met ontwikkelingsstoornissen. Wij bieden ook behandelingsplannen voor sexia en boulimia, herstel van kanker, geestelijke gezondheidsproblemen, en begeleiding bij traumaverwerking.

Wij bieden geïndividualiseerde behandelingsplannen. Een ergotherapeut zal met een cliënt werken aan het heropbouwen van hun zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat wij hun “geestelijke gezondheid” noemen. We geven hen de doorverwijzing en verwachten dat het tijd zal kosten voor hen om hun doelen te bereiken; daarom verwachten we niet dat we hen snel zullen helpen met hun revalidatie. Wij verwachten dat wij hen helpen het juiste actieplan te ontwikkelen om hen op het pad naar herstel te krijgen. Wij bieden aanmoediging en steun als zij hun potentieel realiseren en hun doelen bereiken.

Wij proberen onze patiënten, zowel volwassenen als tieners, het belang bij te brengen van het nemen van controle over hun eigen gezondheid en het cruciale belang van gezond blijven. Bovendien geven we hen de middelen om hun gedrag te controleren en vallen te voorkomen. We verwijzen cliënten door naar en praten met andere revalidatiecentra voor ondersteuning en om deskundig advies te vragen aan professionals in de geestelijke gezondheidszorg.OCT is een plek die probeert iedereen op het gebied van lichamelijke revalidatie voor te lichten, zodat zij (de patiënten) zouden weten wat er gebeurt terwijl het gebeurt. Wij geloven dat het belangrijk is dat de patiënten helder kunnen denken om een beter resultaat te bereiken. Dit houdt ook in dat ze gezond moeten blijven, wat betekent dat ze goed moeten eten en regelmatig moeten bewegen.

Lees meer:

Ergotherapie Bergen op zoom

Ergotherapie Goes

Ergotherapie Roosendaal

Leave a Reply

Your email address will not be published.