Coaching en begeleiding

Personal coach Amsterdam

 

 

 

 

Een van de meest nuttige en bruikbare hulpmiddelen voor het ontwikkelen van duurzaam effectief gedrag in ons dagelijks en beroepsleven is coaching.

En ik heb mijn eigen coach en wil je graag uitnodigen voor het Vitaliteit coaching programma en het lezen van de eerste vier hoofdstukken in het boekWat veranderde mijn leven? Why It’s Still Your Story, door David Rock.

Coaching houdt zich bezig met het verbeteren van ons persoonlijk, professioneel en zakelijk leven. De coach heeft het voordeel te werken op een manier die hem of haar toelaat uw gedrag en energie te monitoren en aan te passen om in te spelen op wat u zou kunnen tegenhouden. Het is de taak van de coach om zich te concentreren op de juiste dingen en u te begeleiden op het pad daar naartoe:

Actie ondernemen, consequent

Verder gaan dan de status quo

Vooruitgang boeken op gebieden die buiten uw comfortzone liggen

Meer evenwicht in je leven brengen

Helpen je uit situaties los te komen, en

Het ontwikkelen van een carrière- en levensvisie die je gelukkiger en meer vervuld zal maken dan je ooit bent geweest.

Met het voordeel van het coaching proces en de vele voordelen die daaruit voortvloeien, is het belangrijk om in detail te weten…

Wat coaching is, en waarom het werkt

Hoe zal coaching voor u werken

Wat coaching niet doet

Wat zit er voor jou in?

Wie zijn de mensen die je gaat coachen

S GenieCoaching poeder verkopen

Elke week wordt er in de wereld van de aandelen $50 tot $150 miljoen dollar aan producten, diensten, collega’s en verkopen verdiend. Wist u dat voor elke $1 geïnvesteerd, u $1 terugkrijgt? Dit getal roept een gevoel van kwetsbaarheid op. Wij als mensen hebben de neiging om zulke risico’s te zien als zware giften. Als uw coach wil ik graag met u mijn begrip delen van wat marketing en verkoop van producten is en hoe coaching verschilt van zijn equivalent.

Coaching is de stimulerende en bekrachtigende mythe

We coachen mensen de hele tijd, zonder er ooit echt bij stil te staan wat het is dat we doen. Wij motiveren mensen om hun doelen te bereiken, terwijl zij gefocust zijn op wat zij in hun werk willen. Wij coachen mensen om materiële bezittingen te verwerven die voor hen staan voor zaken als geld, macht, zekerheid, geluk, eigenwaarde, trots, tevredenheid of liefde. Velen van ons zijn gaan geloven dat verkopen verkopen is. Het goede nieuws is dat het voordeel van geven aan anderen is dat je ook ontvangt.

Wanneer je als coach eender welke coachingsessie doet, zal dat zijn met een functie die het “wat je een individu helpt te bereiken” als trigger gebruikt. Het eindresultaat is een persoon die sociaal vaardig is, die op een prettige manier met andere mensen kan werken, die duidelijk een manier heeft om met mensen om te gaan, die vaak de leden van het andere geslacht voor zich wint en die op een of andere manier verzekerd is van succes in zaken en relaties.

Eén manier waarop coaching je zal helpen is dat het je ervan weerhoudt het gevoel te hebben dat je een slachtoffer bent. Slachtoffer worden is erg aantrekkelijk voor de meeste mensen. Er is vertrouwen in de wetenschap dat je slachtoffer bent geworden van mensen, hetzij van de universiteit waar je op zat, je baas, je echtgenoot of je klanten of cliënten. Er is een zekerheid wanneer je je in de greep van het slachtoffer houdt.

In werkelijkheid zijn er momenten waarop slachtoffers opstaan en vechten om hun macht terug te nemen. Heel vaak zijn zij zelf slachtoffer geweest van de situaties en andere mensen.

Wij zijn allen verantwoordelijk voor onze houding. Het is de verantwoordelijkheid van iedere werkgever om de werknemer niet uit te buiten. Angst gebruiken als wapen om over je te waken is dus contraproductief voor het algemeen belang.

Het laatste punt dat we moeten overbrengen is dat coaching geen snelle oplossing biedt voor mensen en dat komt pas echt als er een echt verlangen is om veranderingen door te voeren. Te veel mensen denken na een hoogtepunt van 49 en een dieptepunt van 46 dat ze verlicht zijn, hoe noemen ze dat? “Ik ben wat ik geloof. En ik ben aangekomen.” De problemen ontstaan wanneer ik deze veronderstelling accepteer.

Dus laten we het naar de aandelen brengen met wat perspectief.

Coaching gaat naar het volgende niveau wanneer mensen bijna de hele perceptie van de wereld willen veranderen. Het idee dat slachtoffers het voor het zeggen hebben wordt getransformeerd door te bewijzen dat er een wereld van mogelijkheden voor je is en hoe je die kunt selecteren. Je kunt een bevredigend leven leiden en houden van wat je voor een baan moet doen. Je kunt het probleem van veiligheid en oordeel overwinnen door te beseffen dat je heel hard moet werken en vooruit moet komen. Misschien, als je je perceptie en bewustzijn van dingen verandert, zullen dingen beginnen te veranderen in een andere dimensie en bereik je je potentieel om een high achiever te worden met meer gemak en minder strijd. Het is jouw keuze en mijn verzoek aan jou.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.