Hoe vul je een bank?

Bank opvullen

 

 

 

 

Het eerste wat u moet doen om een bank te vullen is een nieuwe bank uitzoeken. Zoek er een uit die je mooi vindt en die een goede kleur heeft. De maat is ook erg belangrijk. Als je de bank gevonden hebt, knip je de kussens van de bank. Meet vanaf de zijkant naar de andere meubelstukken en neem de maat. Dit zal u voorzien van de grootte van het schuim dat u nodig hebt om te bestellen. Veel meubels dealers verkopen schuim blokken voor de bank. Dit zijn in wezen schuim rechthoeken die worden gesneden in de plaats grootte van de bank en bijgesneden tot de juiste grootte voor reconditioning.

Bij de meeste bekledingen is schuim niet het beste om mee om te gaan. Het schuim scheidt zich in een heleboel kleine luchtzakjes. De luchtbelletjes zijn misschien niet meteen zichtbaar. Wanneer de lucht in het schuim gaat, werkt het als een isolator om de vorm van de bank te behouden. Dat is waarom u altijd een stofzuiger wilt laten gebruiken om te voorkomen dat de lucht door de stof ontsnapt en de bank opvult.

U kunt schuimblokken krijgen die op de exacte maat zijn gemaakt die u nodig hebt, maar u moet zich realiseren dat zelfs het bestellen van een schuimblok met de exacte maat nog enige tijd zal duren voordat het droog is. Ook, de strakste naden zijn over het algemeen te vinden in de brede sectionele banken. Vergeet niet om grote-rechthoekige tijden te gebruiken voor de bank lichaam in het geval u ervoor kiest om een te gebruiken. Gebruik de kleinere rechthoekige tijden bij het omgaan met de rugleuningen van de banken.

Zodra u het schuimblok heeft kan een stuk huishoudfolie worden aangebracht. Als u een schuimblok gebruikt zult u doorzichtige folie willen aanbrengen op de gehele bank. Er zullen luchtbellen ontstaan wanneer u schuimblokken gebruikt dus het is belangrijk dat u Factoralks aanbrengt in plaats van andere chemicaliƫn.

Als u klaar bent met het openen van de sofa, kunt u het beste de luchtzakken uit het schuimblok halen. Verspreid ze vervolgens volledig over de bank. De pockets kunnen nu gevuld worden door een vulmiddel te duwen en over de sofa uit te spreiden. Als u tevreden bent dat de hele bank gevuld is met het zakschuim kunt u vervolgens het overtollige eraf knippen. Dit kunt u doen door wat overtollig schuim van de pockets over te brengen op de voorrand van de bank en de stof van de bank glad te strijken. Dit kan een transparante bank maken. Nadat de bank mooi bekleed is met de kussenhoezen is het tijd om het leer toe te voegen.

Gebruik de luchtbellen en bedek de bank waar je de kussens hebt toegevoegd met doorzichtig vinyl. Dit zal voorkomen dat de luchtbellen ontsnappen tijdens het vormingsproces.

Tenslotte brengt u de afwerklaag van de bank aan, of dat nu de olie of de beits is. Als u wilt dat de bank om een glanzende afwerking hebben dan moet je wat meer kleur toe te voegen in de bank leer, of, kunt u latex gebruiken in de kleur die je gaat om het te schilderen. Bij gebruik van een olie-afwerking die u wilt wat kleur toe te passen en dan wrijf het samen met een doek, terwijl ervoor te zorgen dat alle afwerking is volledig met elkaar vermengd. U zult alle elementen hebben waar u naar op zoek was.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.