Hoe effectief Colon Health te gebruiken

Vitaliteit scan

 

 

 

 

Wanneer het lichaam zich in een rechtopstaande en ontspannen toestand bevindt, is het vrij basisch. Wanneer het lichaam daarentegen in een toestand van rust en onbehagen verkeert, is het zuurder. Dus, of u nu hoofdpijn hebt, indigestiepijn, of vermoeid bent, de resultaten van uw lichaamsscan zullen u een voorsprong geven om te weten of wat u ervaart van binnenuit of van buitenaf komt.

Er zijn een groot aantal problemen die uw ongemak kunnen veroorzaken en deze resultaten helpen u om ze te elimineren. Zodra u ze elimineert, zult u een enorme verbetering voelen in uw gezondheid en welzijn, variërend van lichaamspijnen tot geslachtsziekten, hormonale onevenwichtigheid, nerveuze prikkelbaarheid, kanker, straling, toxines en nog veel meer. Als u er eenmaal vanaf bent, zult u zich niet alleen veel beter voelen, maar zult u merken dat de resultaten van uw lichaamsscan ook aanzienlijk zullen verminderen. Als je daarentegen een onevenwichtige lichaams-pH hebt, zul je chronische symptomen van bijna elke ziekte voelen.

De resultaten van de vitaliteit bodyscan helpen u de juiste veranderingen aan te brengen om u te helpen gezonder te worden. Veel mensen ontdekken bijvoorbeeld bij het maken van een bodyscan dat zij kanker in hun lichaam hebben. Zo’n scan laat zien dat ze een laag niveau van enzymen hebben die essentieel zijn voor de spijsvertering. Een laag enzymengehalte maakt je gevoelig voor gewone voedingsmiddelen, en ze kunnen in elk deel van het lichaam worden aangetroffen, hoewel ze het handigst in de dikke darm worden aangetroffen. Deze ontdekking verklaart vaak waarom je, ondanks het feit dat je gezond eet, toch met kleine ziektes te maken kunt krijgen.

De gezondheid van de dikke darm gaat over de toestand van uw andere lichaamsorganen en van uw dikke darm. Er wordt geschat dat tussen 20 en 80 procent van hoe u zich voelt verband houdt met de gezondheid van uw dikke darm, en dat feit kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan hoe alkalisch uw lichaam is. Wanneer uw dikke darm te zuur is, kunt u gebruik maken van bacteriën en schimmelinfecties; ook kunt u moeilijker afvallen. Recent onderzoek heeft betrekking op het effect van de gezondheid van de dikke darm op andere lichaamsgebieden ook, en velen zijn nu geloven dat de integriteit van de dikke darm speelt een belangrijke rol in verminderde gezondheid.

Bijna alle gezondheidsproblemen houden rechtstreeks verband met de pH-waarde van het lichaam, en met hoe zuur of basisch het lichaam is. Sommige gezondheidsproblemen worden ook beïnvloed door de hoeveelheid stress die je ervaart. Uw gewicht, pH, parasieten en allergieën zijn allemaal nauw met elkaar verbonden; en in principe zal alles wat u doet worden beïnvloed. Toch kan het zijn dat je de verkeerde dingen doet, omdat je niet weet hoe je de kracht van de geest effectief kunt gebruiken om één van deze omstandigheden te veranderen. In feite zou je je lichaam een intopleteion kunnen sturen, of een onbalans van systemen, die je prikkelbare en chronische symptomen zal bezorgen, en mogelijk ziekte.

Het gebruik van de resultaten van de bodyscan om inzicht te krijgen in de gezondheid van de dikke darm is net zo belangrijk als het gebruik van de fysieke colonoscopie om te begrijpen wat er inwendig gebeurt. Veel ziekten houden verband met een slechte spijsvertering, die niets te maken heeft met huidaandoeningen of toxines. Aangezien de gezondheid van de dikke darm de eerste stap is naar een optimale gezondheid, is het logisch dat u er gebruik van maakt. Reiniging van de dikke darm is een goede manier om te beginnen, maar het is niet de enige soort reinigingsstap die je zult willen aanmoedigen.

Een gezonde dikke darm begint met een goed dieet. Neem meer rauwe groenten en fruit op in uw dagelijkse voeding, en bezuinig op geraffineerde voedingsmiddelen. Je moet langzaam en bedachtzaam eten, om er zeker van te zijn dat je je voedsel goed verteert. Veel mensen hebben problemen wanneer ze proberen te eten, omdat ze gewoon voedsel in hun mond stoppen zonder het te proeven, dus vergeet niet dat het belangrijk is om goed te kauwen. Een slechte spijsvertering is een symptoom dat er iets mis is. Je moet uitzoeken waarom het is gebeurd en de nodige veranderingen aanbrengen om het te verhelpen.

U moet zich ook ontdoen van alles in uw dieet waarvan u weet dat het u ziek maakt. Veel mensen gebruiken zuivelproducten en tarwe als onderdeel van een pittig tussendoortje, en die zijn niet goed voor je. Er zijn veel processen die kunnen worden gebruikt om iemands voedsel lichter verteerbaar te maken, en je zult er zeker je voordeel mee willen doen. Je darmgezondheidsproces kan een goede manier zijn om te beginnen, maar als je eenmaal begint met het elimineren van deze items zal het nuttig zijn om een meer holistische benadering van je eten te nemen.

Beweging is een ander aspect van welzijn. U zult willen beginnen om uw niveau van fysieke activiteit te verhogen als uw lichaamsreiniging begint. Het reinigen van uw dikke darm zal helpen bij gewichtsverlies, en zal constipatie verlichten, de stofwisseling verbeteren, en het risico op ziekte verminderen door u te helpen een gezonde totale pH-waarde van het lichaam te handhaven. Zie het als een soort gastric bypass voor gewicht en gewichtsverlies! Uw inname van gezonde voedingsmiddelen en het verwijderen van de dingen die u dik maken, maken het gemakkelijker om het lichaam te krijgen dat u wilt.

U zult uw activiteiten ook willen aanvullen met vitaminesupplementen, en het gebruik van kruiden en homeopathische middelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.