De voordelen van minder eten

Gewichtsbeheersing

 

 

 

 

De voorkeursbrandstof voor uw lichaam is “alkalische” of “gemineraliseerde” brandstof, omdat uw lichaam de zuurstof krijgt die het nodig heeft voor energie zonder de koolstof/ elektrolyten in uw lichaam op te bouwen. Deze voedingsstoffen worden naar uw bloedstroom gestuurd en vervolgens verdeeld over uw verschillende organen en cellen. Omdat verschillende voedingsstoffen een verschillende absorptiesnelheid hebben, moet uw lichaam verschillende hoeveelheden energie verbruiken of gebruiken om aan zijn behoeften te voldoen.

Ons lichaam is een actief resultaat, wat betekent dat we meer calorieën moeten verbruiken of verbruiken dan we dagelijks binnenkrijgen.We kunnen ons Gewichtsbeheersen door de hoeveelheid calorieën te verbruiken die gelijk is aan of minder is dan de vraag van ons lichaam.Dit wordt bepaald door ons activiteitenniveau, onze voedselinname en het vermogen van ons lichaam om de calorieën en het vet sneller te verbranden. Bij grotere activiteit moeten we meer energie verbruiken. Dit wordt uw Basaal Metabolisch Rendement (BMR) genoemd.

Onze spieren zijn een actieve energiebron. Daarom is het belangrijk om te bewegen en meer spieren op te bouwen. We kunnen het metabolisme van ons lichaam [calorieverbrandingscapaciteit] met wel 30% versnellen, simpelweg door veranderingen in ons dieet. Bovendien is het een vaststaand voedingsfeit dat het eten van kleinere maaltijden maar vaker ons zal helpen het metabolisme van ons lichaam op een maximum te houden. Tijdens de vermoeidheid is het metabolisme van het lichaam verminderd. Door minder maar vaker te eten, houden we de vetverbranding van ons lichaam op zijn maximum.

Elk dieet dat het lichaam van voldoende voedsel berooft, zal het metabolisme van het lichaam verstoren en bijgevolg een vermindering van uw stofwisseling veroorzaken. Wanneer dit gebeurt, wordt je lichaam meer afhankelijk van voedsel, dan van voedsel zelf. Dit is de reden waarom de meeste “diëten” mislukken, omdat ze in feite je inname van voedsel verminderen. Dit is de reden waarom het mislukkingspercentage van diëten groter is dan dat van conventionele gewichtsverliessystemen. Als ze op lange termijn mislukken, kunnen ze een potentieel gevaar voor uw gezondheid betekenen. We kunnen de moeilijkheden die inherent zijn aan gewichtsverlies-systemen niet wegnemen, zonder een lange-termijn verbintenis van uw kant om ze te bereiken.

Veel succes met je gewichtsverlies programma; geniet van circuit dokteren.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.