Hoe ongezonde voeding te vermijden

Geen energie

 

 

 

 

Bent u zich ervan bewust dat onzorgvuldige voeding kan leiden tot geen energie, een verminderd geheugen, hersenmist, immuunverlies, een zwak immuunsysteem, spanning, angst, depressie en een gebrek aan mentale helderheid?

Klinkt dat bekend?

De kwaliteit van onze voeding is van vitaal belang voor onze gezondheid, ons geestelijk welzijn en uiteindelijk ons geluk. Een gezonde en evenwichtige voeding moet bestaan uit mineralen, vitaminen, eiwitten, vetten, koolhydraten en water. een goed ontbijt, een goede lunch en een goed avondeten zijn essentieel voor uw voeding. tijdens de maaltijd moet u ook gezonde koolhydraten en eiwitten binnenkrijgen.

Misschien vindt u de volgende getuigenverklaringen nuttig:

Ik heb gehoord dat langdurige periodes van ziekte, of een gebrek aan energie, veel voorkomende symptomen zijn van een stressvolle levensstijl. Ik zou daaraan willen toevoegen dat slechte voeding, tijdelijke ziekte, zoals griep, oorontsteking en voedselallergieën ook veel voorkomende symptomen zijn van de drukke levensstijl van vandaag de dag.

Daarom moet u zich er ook van bewust zijn dat 70% van alle levensmiddelen die u consumeert, niet voedzaam zijn en weinig voedingswaarde hebben,

Vergeet niet dat het belangrijk is om dagelijks een goed organisch supplement van aanvullende mineralen en vitaminen in te nemen.

Daarnaast zou ik willen dat je overweegt de volgende voedingsmiddelen te vermijden, omdat ze spijsverteringsproblemen en een laag energieniveau veroorzaken: cafeïne, alcohol, gefrituurd voedsel, kunstmatige zoetstoffen, wit meel, verwerkt voedsel, suikers, overmatig gebruik van vetten, oliën, conserveringsmiddelen, gekruid voedsel, nitrieten, chloride, en alles wat gemaakt is van wit meel of gluten.

Het belangrijkste is dat u overweegt meer te bewegen en het gebruik van verwerkt voedsel en/of junkfood te beperken of af te schaffen.

Het is heel belangrijk om dagelijks 4 tot 6 liter water te drinken. Dit helpt het lichaam, de hersenen en het immuunsysteem te ontdoen van gifstoffen en andere afvalstoffen.

Complexe koolhydraten worden het best gebruikt in kleine hoeveelheden en zijn de beste keuze voor je energiedrankjes. Deze zijn te vinden in rijst, maïs, aardappelen, groenten, bananen, pruimen, abrikozen en volkoren granen.

Gist, cafeïne, alcohol, fructose, koolzuurhoudende dranken en tomatenproducten veroorzaken ook spijsverteringsproblemen en moeten worden geëlimineerd.

Nu zou je moeten begrijpen waarom ik bovenstaande problemen met betrekking tot onze gezondheid, kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door het uitvoeren van een aantal veranderingen in uw dagelijkse voeding. Begin met het verminderen van de hoeveelheid gefrituurd voedsel dat je consumeert. Het is niet alleen ongezond, maar het kan ook duur zijn.

Voeg meer groenten, volkorenbrood en -pasta toe aan uw dieet. Neem bonen, zaden, notenproducten en zuivelproducten op in uw dieet. Verminder de hoeveelheid suiker die je consumeert. Vervang alle frisdrank, bier, sap en zuivelproducten door water. Zuivelproducten moeten worden geconsumeerd in vetarme versies. Suiker veroorzaakt zuren in het lichaam. Te veel zuur leidt tot spijsverteringsproblemen.

Cafeïne is irriterend voor de maag en heeft de neiging de hartslag te verhogen. Wees eerlijk tegen jezelf en zoek uit wanneer je echt cafeïne nodig hebt. Stop er dan mee. Overweeg wat kruidenthee te drinken om uw maag te ontspannen.

Begin meer levend voedsel te eten. Voedsel zoals rauwe, volle granen, amarant, quinoa, aardappelen, bonen, enz. zijn ideaal om te consumeren omdat ze veel vezels bevatten. Vezels worden later veel efficiënter door het lichaam verteerd dan kunstmatige vezels.

Ten slotte is een van de meest aanbevolen tips het ontwikkelen van een mogelijkheid om buiten te zijn. Blootstelling aan frisse lucht, de zon en het buitenleven is essentieel voor een goede gezondheid. U hoeft niet in een sportschool te zijn. Zorg er alleen voor dat u uw kleding beschermt met een goede zonnebrandcrème.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.