Voet- en enkelverzorging

Podotherapeut Haarlem

 

 

 

De medische term voor “Medisch Pedicure” is podoloog.

Er zijn twee belangrijke titels die een medisch pedicure onderscheiden van een arts. De eerste is arbeidsongeschikt of een doktersassistent. De tweede is een geavanceerde praktijk genaamd een podotherapeut.

Podotherapeuten zijn opgeleid om aandoeningen van de voet en enkel te behandelen en hun medische focus omvat:

1. Chirurgie van de onderste ledematen2. Chirurgie van de bovenste ledematen3. Aandoeningen van de voet en de enkel4. Infectieziekten5. Proximale drop foot, een aandoening die wordt veroorzaakt door een neurologische storing of een storing van het zenuwstelsel.

Ubs-artsen zijn opgeleid om medische aandoeningen van de voet en enkel te onderzoeken, diagnosticeren en behandelen, zowel pre- als postoperatief. Ongemak in de onderste ledematen, verstoring van de uitlijning van de voet, abnormale pronatie van de voet, beoordeling van pijn en misvorming, en gespecialiseerde zorg zijn de aandoeningen die door een podotherapeut worden behandeld. De arts die gespecialiseerd is in voet- en enkelverzorging en die aandoeningen en disfuncties van de voet, enkel en onderste ledematen beoordeelt, diagnosticeert en behandelt, verschilt van een arts die gewone medische aandoeningen onderzoekt, diagnosticeert en behandelt.

Veel voorkomende aandoeningen behandeld door een pediatrische pediater.

De meeste aandoeningen die door een kinderpodoloog worden behandeld, zijn aandoeningen die vaak bij kinderen voorkomen. Enkele van deze veel voorkomende aandoeningen zijn:

1. 1. Eeltknobbels2. Ingegroeide teennagels3. Blaasontsteking4. Voetbreuk5. Kruidenziekten6. Orthopedische voetaandoeningen7. Endometriose en verwante infecties8. Voetinslag uit 19579. Jonge voet atleet10. Jonge bult schimmelinfectie11. Polsverwondingen12. Tandverplaatsing13. Programma voetoperatie14. Gingivitis15. bezwijkziekte16. Brandende handpalmen17. bezig met atletiek18. uiterlijk dat de tijd terugdraait

Podologen kunnen ook knobbels en andere problemen bij kinderen behandelen die door erfelijke factoren worden veroorzaakt. De arts behandelt aandoeningen die worden veroorzaakt door te actieve bogen, te actieve bogen, of gespannen pezen, en behandelt vaker de onderbenen dan de bovenbenen. Veel podologen kunnen chiropractische of fysiotherapeutische behandelingen toevoegen om deze aandoeningen te behandelen.

Zij hebben een speciale opleiding gevolgd op het gebied van voet- en enkelproblemen bij kinderen en het gebruik van voetsteunen, legbordsloten en andere voetvasthoudende artikelen, alsmede operastoppingen en andere specifieke hulpmiddelen.

Om de omvang van de voetpijn bij uw kind vast te stellen, zal de podotherapeut een volledige anamnese afnemen, een lichamelijk onderzoek uitvoeren en eventueel beeldvormend onderzoek of andere tests laten doen, als dat nodig wordt geacht. Elk geval is anders, en elke podoloog heeft een andere mening.

Als u zich zorgen maakt of vragen hebt over de medische toestand van uw kind, raadpleeg dan een gerenommeerde podoloog die gespecialiseerd is in kinderen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.