Vet Verlies – De Vet Verbranding Snelheid

 

Afvallen Terneuzen

 

 

Mijn ervaring is dat de vetconsumptie in terneuzen zeer gering is. Daarom heb ik er een punt van gemaakt om de vetsamenstelling in ons voedsel te bestuderen. In het verslag van de heer Al Safrid aan het Internationale Congres over Obesitas, stelde hij vast dat ons vet 20-25% van onze dagelijkse calorie-inname zou moeten uitmaken. afvallen is dus evenredig. Daarom kunnen mensen met een body mass index van 30 of hoger aan zwaarlijvigheid lijden, ook al zouden zij een hogere botstructuur hebben.

Daarom is de eerste stap te weten te komen wat het vetgehalte van levensmiddelen is, om onszelf niet in een toestand te brengen waarin we aan zwaarlijvigheid kunnen lijden. Ik heb enkele winkels opgesomd waar men informatie kan krijgen over het vetgehalte. Dit zijn: de reformwinkels, de fietsenmakers, de supermarkt, het internet en de boekhandels. InSoms is Carefresh een goede keuze omdat zij de mogelijkheid hebben om het vetgehalte in de voedingsmiddelen te controleren.

Gewichtsverlies is evenredig met de hoeveelheid calorieën die je verbruikt. Vet levert 9 calorieën per gram, dus het gewichtsverliesprogramma moet gericht zijn op het verminderen van je calorie-inname en het verhogen van je vetconsumptie (tot 25-30% van je dagelijkse calorie-inname).

Dit brengt me bij:

Stap 1 Oefen bewustwording. Tegen de tijd dat je weet wat één portie is, heb je je inname al met 75% of zo verminderd.

Stap 2 Kies wat je eet. Dit is het onderwerp van de beroemde uitdrukking: doe als de kinderen. Met andere woorden: eet niet wat je moeder vroeger kookte; eet niet wat je spruitjesleverancier aan je tafel leverde. Kies bewust voor: a. bakken en vervangen b. braden. Hoe dan ook, je eten zal lekkerder en gezonder zijn.

Stap 3. Wen aan je eten. K. Eet langzaam. Kauw veel op uw eten (dit is geen kinderversie van “eet uw ontbijt als een koning, uw lunch als een prins en uw avondeten als een pauper”). Door langzaam te eten, zal je maag beseffen dat hij genoeg heeft gehad om zich te vullen en uit te rekken.

Stap 4: Oefening. Zodra u begint te oefenen, begint uw lichaam zich aan te passen. Hoe meer u oefent, hoe efficiënter uw lichaam wordt. Uw spieren rekken zich uit, uw stofwisselingssnelheid neemt toe, uiteindelijk bent u sneller klaar dan gewoonlijk en u zult merken dat u gelukkiger bent dan ooit.

Op een gelukkiger, gezonder mens!

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.