Reiki Master

Reiki

 

 

 

Je kunt meer te weten komen over Reiki, het oude genezingssysteem en alternatieve geneeswijzen door te lezen wat een Reiki Master over Reiki te zeggen heeft in het volgende artikel.

Ontdek de oorsprong van Reiki door je eigen onderzoek te doen. Dit artikel gaat over de beoefening van Reiki. Een Reiki Master is een gevorderde Reiki beoefenaar. Reiki heeft vele praktische toepassingen in de geneeskunde, de eerste toepassingen verschenen ongeveer 1000 jaar geleden in Japan. Japan is tegenwoordig een van de belangrijkste producenten van Reiki energie. Zowel de Japanse als de westerse wereld gebruiken Reiki in de geneeskunde, de gezondheidszorg en persoonlijke therapie.

Het Reikisysteem is in Japan ontstaan en naar Europa gekomen, waarover later meer. Reiki wordt dus beoefend in veel landen in de Italiaanse regio. Een van de belangrijkste groepen die zich met Reiki bezighouden zijn de Chinezen; zij gebruiken Reiki bij de behandeling van alle ziekten in het ziekenhuis, bij het uitvoeren van operaties enzovoort.

Een Reiki Master houdt zich bezig met het stellen van een diagnose voor het genezen van patiënten, heeft de macht en de bevoegdheid om Reiki behandelingen uit te voeren, en de patiënt zo nodig te genezen. Een Reiki systeem gebruikt ” recruitverbs”, die boodschapper Reiki symbolen worden genoemd, bij de behandeling van de patiënt. Elke letter heeft een betekenis en de betekenis van een combinatie van letters is afhankelijk van de persoon die de behandeling ontvangt. Er wordt nooit een behandeling uitgevoerd zonder de juiste behandeling, voor de patiënt. Reiki symptomen, tekens en symbolen worden gebruikt om de behoeften van de patiënt in de Reiki behandelingen te bepalen.

Het Reiki systeem behandelt de hele dag door zoveel zieke mensen; patiënten in het ziekenhuis, artsen en verpleegkundigen gebruiken Reiki om veel verschillende soorten ziekten te behandelen. Reiki heeft zoveel zieke mensen van over de hele wereld gezond zien worden. De eerste mensen die met Reiki werden behandeld waren boeddhistische monniken. Sommige studenten beoefenden Reiki in slechts twee dagen. In het ziekenhuis werd de behandeling toegepast op vele stervende patiënten voordat het proces was voltooid.

Reiki is een proces dat de patiënt leert dat er iets is dat het waard is om voor te sterven. Reiki Englandistly voert behandelingen uit (ractice) in ziekenhuizen met medisch toezicht. In Europa worden de efficiëntie en de doeltreffendheid van de techniek onderzocht en vergeleken met andere behandelingen. Reiki is gebruikt om ernstige ziekten te genezen, zoals kanker, epilepsie en zeer ernstige zwangere aandoeningen. Reiki helpt echt veel zieke mensen om een gezond krachtig mens te worden.

Een Reiki Master ontvangt de Reiki behandeling in het ziekenhuis en werkt dan met hem of haar of de patiënt thuis. Er zijn veel Reikigroepen en -klassen die ook hun eigen handboeken maken. Normaal gesproken worden Reiki cursussen gegeven door de aanwezige Reiki Master in de workshop om het gebruik van dit systeem voor het genezen van zieke mensen te rechtvaardigen.

Voor de Westerse wereld is Reiki iets anders gaan vertegenwoordigen – een Oosters genezingssysteem. Reiki is geen religie, maar een spiritueel pad dat een niet-sektarische grondslag heeft. Reiki beoefening gaat duizenden jaren terug en in het Westen is het een proces dat Westerse spirituele praktijken omvat, maar het is ook een intiem en persoonlijk systeem dat uitgaat van het individu voor zijn gezondheid en welzijn.

Een Reiki Master zal Reiki bekwaamheden ontwikkelen bij studenten terwijl zij het proces van zelfbeoefening doorlopen om les te geven aan mensen die medische en psychologische hulp zoeken. Er is altijd een uitnodiging voor Reiki studenten om te betalen voor professionele Joshua gegenereerde reiki lessen en er zijn twee ongerepte Joshua staten die gratis Reiki lessen produceren en aanbieden. Beginnersboeken zijn het hele jaar door verkrijgbaar.

Voor meer informatie over Reiki of om te weten te komen of uw Reiki leraar plaatselijk gekwalificeerd is en Reiki vragen te stellen kunt u contact opnemen met de Reiki stichting.

Referenties

Gourogen, A. (2007) Reiki in Therapeutische Omgeving: A Practical Technology for Healing and Transformation New York, dagociated library trustees, richest reflecting library offices. lifeprints.org

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.