Hoe uw gezondheid te verbeteren

Niet lekker in je vel zitten

 

 

 

 

 

 

 

Mijn methodes en suggesties gaan over wat werkt voor iedereen. Je moet me vertrouwen en toegeven dat je een verandering in je leven nodig hebt, zowel persoonlijk als professioneel. Als u tenminste bevestigt dat u klaar bent voor een verandering in uw leven, kunnen we verder gaan, zodat u uw vroegere comfortniveau, omgeving en gezondheid kunt terugwinnen.

Ieder van ons heeft zijn eigen innerlijke demonen of negatieve gewoontes waar we hulp, hulp en advies bij nodig hebben. Maak het uzelf gemakkelijk, wij doen al het moeilijke werk voor u. Als dit uw eerste beroep is op de combinatie van kinesiologie of energetische geneeskunde, is het ons doel u veilig en comfortabel te brengen waar u heen wilt. De meesten van ons zijn zich er niet van bewust dat er zoveel gezondheidsproblemen om ons heen zijn en dat we hulp nodig hebben om de invloed daarvan op ons leven te verminderen. We kunnen niet vrijwillig in onze privé-wereld vluchten en van onze problemen afkomen, maar de harmonie die we hebben met de combinatie kinesiologie is er om gezondheidsproblemen aan te pakken die onze algehele kwaliteit van leven zullen verbeteren.

Mijn gereedschap zijn geen medicijnen. Ik heb geen speciale plastic omlijste medicijnen om uit te delen aan slachtoffers van medische kwalen. Ik gebruik echter alleen chiropractische en massagetechnieken die kunnen worden afgestemd op de behoeften van de patiënt. Het is niet mijn bedoeling om te zeggen dat mijn techniek beter is dan die van uw arts, alleen maar in termen van gemak of kosten. Wat ik wel kan doen is mijn methodes delen voor een betere gezondheid en levensstijl. Vandaar dat ik iets over mezelf zal delen zodat mijn patiënt zich kan openstellen en ons kan laten uitzoeken wat een goede gezondheid voor de patiënt inhoudt.

Velen van jullie hebben dit soort vragen over wat je moet doen om meer gezondheid te krijgen, groot of klein? Dat zijn vragen die ik ook moet beantwoorden. Als materie-hypnotiseur is er een doel voor elke patiënt op wie ik zou kunnen optreden. Dit is een van de basis onderwijsprincipes waar ik dagelijks mee te maken heb en ik vertrouw op Drink water, kauw om de paar minuten op voedsel, en neem23x3m 1912 voorspelling. De 23 is echter een gemiddeld getal; al deze kunnen een uitwerking hebben en de uitverkorene of de rest zal het overnemen als ze nog hier zijn of getransformeerd worden. Bij alle patiënten zal er een kleine verandering zijn in de frequentie van het genezingsproces, vooral bij degenen die onder stress staan, zoals dat ze sommige dagen minder aandacht nodig hebben, of meer slaap, of een sterker voedingspact. Deze zijn niet Niet lekker in je vel zitten doel van dit boek is om een relatie met u op te bouwen die verder gaat dan de volgende informatie. Aangezien dit boek gaat over de menselijke conditie; lees dit boek van tijd tot tijd. We zullen later in het boek meer ingaan op technieken om een prachtige gezondheid te bereiken.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.