Hoe om te gaan met diverticulitis?

Darm problemen Den haag

 

 

 

 

 

 

Diverticulitis is een ernstige ziekte die je het leven kan kosten. Diverticulitis is ook bekend als kiespijn in de dunne darm. Mensen met diverticulitis voelen aanzienlijke ongemakken, bloedingen en een sterk opgeblazen gevoel. Wanneer het ongemak onbehandeld blijft, kan het leiden tot het gebruik van pijnstillers om de pijn te verzachten. Zonder de hulp van een specialist zult u de aandoening niet kunnen verhelpen.

alliatieve maatregelen bij diverticulitis

Het is raadzaam de hulp van een specialist in te roepen als de voortdurende verslechtering van de toestand wordt veroorzaakt door verkeerde medicatie, eetgewoonten of het soort voedsel dat u tot u neemt. Uw arts kan u alleen helpen de symptomen te beheersen waarvoor u verlichting nodig heeft. Er is geen genezing voor deze ziekte.

Hoe omgaan met diverticulitis?

Een manier om dit probleem aan te pakken is een vezelrijk dieet. Neem vezelrijke voedingsmiddelen in uw dieet op, zoals groenten, fruit, volkoren granen, bananen, aardappelen en bonen. Koop volkoren groenten en fruit in blik die licht verteerbaar zijn. Neem daarnaast alle verse ingrediënten in uw dieet op, zoals salade, vers fruit, groenten en volkoren.

Neem de nodige medicatie

Gebruik op voorschrift van uw arts de juiste pijnstillers om de pijn te verlichten. Vermijd roken om te voorkomen dat de aandoening verergert. Doe regelmatig oefeningen om uw stoelgang minstens 3 keer per dag te houden. Vermijd overmatige druk en stress om druk op de darmen te voorkomen. Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals wortelgroenten, aardappelen, wortelen, rapen, bromelaïne en gebakken bonen. Geneesmiddelen zoals colchicine, chenfenolzuur en methocortison zijn geïndiceerd voor sommige ernstige gevallen van diverticulitis. Een ander soort medicatie is Bactrim, dat met wat veel voedsel wordt ingenomen. Eet minder voedsel dat niet gemakkelijk wordt verteerd, zoals knapperige groenten, bonen en volkoren granen.

Een verblijf van vijf weken in het ziekenhuis is noodzakelijk voor sommige personen die een ernstige reactie op de ingenomen medicatie hebben. Sommige mensen hebben een verblijf van één of twee weken nodig.

Mogelijke bijwerkingen?

Sommige bijwerkingen van dit type behandeling voor het prikkelbare darm syndroom zijn verlies van eetlust, gebrek aan energie, verzwakte immuniteit, nachtelijk zweten, en dunner wordend haar. Vertel de arts onmiddellijk over alle bijwerkingen die u tijdens of na de behandeling ervaart.

Wat zijn de risico’s van dit soort operaties?

Over het algemeen is het een veilige operatie. Van de totale duur van de operatie gaan slechts een paar minuten verloren. De risico’s in dit geval zijn echter afhankelijk van de duur van de ingreep, de deskundige met wie de chirurg werkt, hoe lang uw aandoening duurt en eventuele complicaties. Het gebruik van deze procedure is niet goedgekeurd door de FDA en u moet altijd om advies vragen voordat u ervoor kiest.

Hoe doeltreffend is dit soort behandeling?

De meeste personen reageren positief op de eerste dag van de operatie, maar sommigen moeten worden vrijgesteld van deze procedure vanwege colitis. colitis chirurgie wordt alleen gedaan nadat een volledige medische geschiedenis plaatsvindt. Uw chirurg zal u uitleggen welke medicijnen u moet nemen voordat de operatie plaatsvindt.

Wat zijn de risico’s?

Deze behandeling is heel eenvoudig een techniek om de dikke darm te reinigen. Er is slechts een klein risico dat u een lichte infectie oploopt, maar daar zit niemand op te wachten. Zoals bij elke andere medische procedure, moet u de risico’s begrijpen. Veel van de collageenverwijdering behandelingen hebben een kleine risicofactor verbonden aan hen.

Waarom kan collageenverwijdering zulke goede resultaten opleveren?

Collageen is een cruciaal bestanddeel voor het leven van weefsel en huid. Als het lichaam niet voldoende collageen aanmaakt, mist de huid ook een aantal van de belangrijkste hulpmiddelen in haar onderhoud. Zie het als rubber dat niet corrodeert of oplost als het een bepaalde tijd buiten het lichaam is geweest. Collageen is net zo, want het begint te verharden en samen te houden als het niet zo vaak wordt gebruikt. Als je een manier kunt vinden om de collageenproductie op natuurlijke wijze te verhogen, heb je heel wat extra touw in je leven om erop te kunnen vertrouwen. Het kan zijn dat je lichaam meer op natuurlijke bronnen moet vertrouwen om de dag door te komen, en dan zou je supplementen moeten vinden om de last te verlichten.

Hoe kan ik de juiste plannen vinden?

In plaats van aankoop via een commerciële of direct verhandelende agent, moet u altijd bron plannen terug van de meest gerenommeerde om er zeker van u krijgt de hoogste kwaliteit product en plan. De meest gerenommeerde winkelwagen is meestal geladen met de hoogste kwaliteit producten. Het is veilig om te kopen van de dealers die de meeste geloofsbrieven en degenen die belasting betalen van hun klanten. Controleer grondig en neem nota van de merken, het ontwerp en de functionaliteit van elk product.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.