Hoe haal je het meeste uit je trainingssessie

Inspanningstest

 

 

 

 

Onze trainingssessie volgt een strikt regime. Als u een atleet bent, moet u enkele van de afmetingen in acht nemen:

1. Duur van de periode/tijd die is toegestaan om aan de specifieke vaardigheid te werken

2. Vaardigheidsniveau/moeilijkheidsgraad

3. Vereiste inspanning

Na gemiddeld twee uur geven wij u een cijfer op basis van hoe fit en hoe goed u eruit zag en tot wat u kunt. Daarna zullen we je een training aanraden op basis van je conditie en spierontwikkeling.

Laten we je voorbereiden op je test:

Hieronder volgt een schets van de test:

– Oefening 1:

o Je begint met 15 herhalingen voor elke oefening die je uitvoert.o Je mag zoveel mogelijk herhalingen overslaan en dit herhalen tot het uiteindelijk 3 reps zijn.o Je doet één oefening twee keer, de ene vlak voor de andere.o Daarna doe je de andere twee keer.o De laatste twee oefeningen moeten werken op totaal verschillende vaardigheden.

Je slaat een bepaald aantal herhalingen over, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad:

– De 1e oefening: Squat jumps bestaande uit 8 opeenvolgende sprongen: 4 x 25 yards, 4 x 100 yards, 4 x 200 yards.

– De tweede oefening: Burnouts: Combinatie van fietsen en hardlopen: Omdat je fitter bent dan ooit begin je met een zwaardere inspanning. In plaats van fietsen, loop je 5 k wedstrijden. Wanneer u de duizend yard mark bereikt, begint u met de helft van hetzelfde aantal herhalingen, maar in de hogere versnellingen.

– De 3e oefening: Teen aanrakingen: Doe een teen touch op je rechtervoet met je linkerhand op hetzelfde moment.o Je moet jezelf timen en evenveel teen touch herhalingen doen als je klaar was in de andere oefeningen.o Hoe meer je je concentreert, hoe beter je je voelt.

De andere drie oefeningen zijn voor het bovenlichaam, bovenbeen, en linkerbeen:

o De eerste oefening: Dumbbell bankdrukken zonder gewichten. Het maakt niet uit of je een gewicht hebt of niet.o De 2e oefening: Opdrukken op een Exercise Dipper.o De 3e oefening: Shoulder press. Deze keer wil je je rechterschouder zo veel mogelijk omhoog brengen. Doe zoveel mogelijk herhalingen van de rechterschouderpers als je kunt.o De laatste drie oefeningen zijn voor de romp, de onderste buikspieren, en de linker bovenste.

Het enige waar je op moet letten is hoe je de tijd voelt gaan. Tel de tijd die je nodig hebt om je rechterhand op te heffen. Nu kun je zien hoeveel moeite je moet doen voor elke herhaling, door de tijd die je nodig hebt om je rechterschouder op te heffen.

We zullen ook uw hartslag in rust evalueren:

– Oefening 1: 1 min rusto Oefening 2: 2 min rusto Oefening 3: 4 min rust

Dan zullen we je rangschikken naar het aantal herhalingen dat je kunt doen.

Je kunt er een gewoonte van maken om je hartslag in rust te analyseren en te zien waar je harde lichaamsvet zit. Je hart is een verbazingwekkend orgaan. Als het in de juiste conditie is, kan het u helpen lang te leven, geld te verdienen, en als u serieus aan atletiek doet (fietsen, hardlopen, zwemmen, enz.) kan het u helpen uw plan effectief te doorkruisen.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.