Behandeling van endometriose

Endometriose

 

 

 

 

Er zijn verschillende meningen van specialisten over de behandeling van endometriose. Deze meningen verschillen van arts tot arts. Bovendien kunnen de behandelingen verschillen van patiënt tot patiënt. Uw specialist kan medicijnen voorschrijven. Het kan een hysterectomie zijn, cytokines zoals warfarine of Motrin, bestraling, een operatie, of een andere vorm van therapie.

De meeste artsen zullen proberen de oorzaak te vinden voordat ze de patiënt voor endometriose behandelen. Er zijn echter enkele artsen die gespecialiseerd zijn in de behandeling. Zij vormen de dienst Verloskunde en Gynaecologie (ogs) en de specialisten verloskunde en gynaecologie. Bij uw eerste bezoek kan u om een biopsie worden gevraagd. Dit onderzoek wordt gebruikt om na te gaan of er niet-specifieke massa’s, die endometrium kunnen zijn, in de baarmoeder aanwezig zijn.

Voor de behandeling van endometriose zullen de meeste artsen hun patiënten een mix van conventionele en alternatieve therapieën voorschrijven. Als uw symptomen mild zijn, zullen artsen het gebruik van medicijnen proberen te vermijden.

In plaats daarvan kunnen artsen een verandering in het dieet voorschrijven. Veel vrouwen hebben succes gemeld met het toevoegen van een supplement genaamd innocent. innocent is een kruidengeneesmiddel dat bestaat uit een bloemenextract van de olijfboom. Het wordt vaak gebruikt als reinigingssupplement, maar het wordt ook gebruikt om de menstruatie te bevorderen. Dit heeft bij sommige vrouwen een positief effect op het verminderen van de symptomen van endometriose. Hoewel het je lichaam niet zal stoppen met het produceren van endometriumcellen, kan het je wel in staat stellen langere cycli te hebben.

Aan vrouwen die matige tot ernstige endometriose-symptomen hebben, schrijven artsen het medicijn metformine voor. Het is een effectief geneesmiddel voor vrouwen bij wie het lichaam meer endometriumcellen aanmaakt. Het geneesmiddel metformine helpt bij de celdeling, maar het wordt ook gebruikt om te voorkomen dat het lichaam te veel calcium absorbeert uit het voedsel dat u eet. Het toevoegen van een calciumsupplement kan uw lichaam helpen om het calcium te absorberen dat het nodig heeft om uw botten sterk te houden.

Hoewel het belangrijk is om endometriose te behandelen wanneer het zich voordoet, kunnen vrouwen die milde, incidentele, aanhoudende pijn ervaren voor en na hun menstruatieperiode overwegen om enkele van hun vaste gewoonten te vermijden. Dit zijn onder andere koffie, alcohol en overmatig zout- en suikergebruik. Als u rookt, stop dan met deze gewoonte. Roken vermindert de doorbloeding en kan de genezing met twee tot vier procent verminderen.

Doe in plaats daarvan bekkenbodemoefeningen die in yoga aan bod moeten komen. Doe Kegel-oefeningen om de spieren in de blaas en de plasbuis te oefenen en de symptomen van endometriose te verlichten. Als u wat extra steun wilt, koop dan een functionele kous die uw benen omhoog houdt.

Kortom, een vrouw met endometriose lijdt niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel, emotioneel en geestelijk. Om deze redenen is het belangrijk dat zij een vorm van behandeling vindt die voor haar werkt.Werken met een holistische arts die gespecialiseerd is in het behandelen van het lichaam als geheel is de beste optie voor haar.

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.