Alternatieve Geneeskunde

Alternatieve geneeswijzen Breda

 

 

 

De theorie lijkt te zijn dat door zich te richten op lijders aan bepaalde kwalen en hun redelijke alternatieven te bieden voor de behandelingen die hun door de conventionele geneeskunde worden voorgesteld, meer gematigde vormen van alternatieve geneeskunde in het leven van de patiënten kunnen worden opgenomen.

Het blijkt dus dat de toevoeging van alternatieve geneeskunde aan een conventionele benadering van de behandeling van ziekten een positieve invloed heeft op de gezondheid van de patiënten. Deze vorm van alternatieve geneeskunde blijkt in staat te zijn de symptomen die met bepaalde ziekten gepaard gaan, te helpen verlichten.

Het is soms een uitdaging voor gezondheidswerkers om te accepteren dat iemand ervoor gekozen heeft een alternatieve geneeswijze te volgen en dan plotseling overschakelt op een medische diagnose. Echter, als je eenmaal de principes van Transformatie gezondheid begrijpt, lijkt het heel gemakkelijk om weer terug te schakelen naar het volgen van conventionele wijsheid.

Aangeleerde hulpeloosheid is een krachtige kracht voor verandering. Als we eenmaal begrijpen hoe we onwel zijn geworden en toe zijn aan verandering, is het verleidelijk om tijd te besteden aan het uitzoeken wat er mis is gegaan. Maar tenzij we eerlijk zijn over onze gezondheidsproblemen, is het onwaarschijnlijk dat we het op tijd kunnen vinden om een alternatieve geneeswijze of behandeling toe te passen.

Paul Mckenna zei dat er nooit een succes in de geneeskunde was totdat de patiënt veranderde. Hij geloofde dat als je werkelijk geloofde dat je ziekte werd veroorzaakt door een bepaalde ziekte, en dan nuttige alternatieve vormen van geneeskunde werden gebruikt op een consistente en gecontroleerde manier, dan zouden de symptomen zelf kunnen worden ervaren als een resultaat van de behandeling, en niet alleen als een gevolg van de ziekte.

Hij zei dat de belangrijkste uitdaging erin bestond de illusie te doorbreken dat er een vaste werkelijkheid bestaat, en dat verbeelding even belangrijk is als feiten, bij de behandeling van ziekten.

Uiteindelijk, door het werk van zijn mentor, werd alteriteit toegestaan zich te moduleren tot een kracht die het leven van de patiënt kon transformeren. Het is alsof het leven van de patiënt geen behoefte heeft aan de traditionele vormen van behandeling. Hoewel vele vormen van behandeling effectief kunnen zijn, is geen ervan algemeen genoeg, of draagt het de belofte in zich van het best mogelijke resultaat.

Het is van cruciaal belang dat we nadenken over identiteit wanneer we Mckenna’s werk beschouwen. Hoewel veel ziekten worden veroorzaakt door psychologische problemen, zijn ze vaak gemodelleerd naar natuurlijke ervaringen. Depressie en angst, bijvoorbeeld, zijn angsten die vaak voortkomen uit onze eigen spanningen. Ze worden op aanraden gebruikt omdat ze effectief zijn, maar ze zijn niet het wondermiddel dat sommige mensen geloven.

Chronische pijn bijvoorbeeld, die vaak wordt toegeschreven aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, kan vaak worden verminderd door vocht, honger, zout en zuurstof, en door gewoon de dagelijkse klusjes te doen die ons moe maken. Het kan een goed idee zijn om uw lichaam te helpen bij zijn ontgiftingspogingen met iets als yoga of meditatie, of met de toevoeging van een belangrijk mineraalVerhangt af van onze inname van de essentiële mineralen van de aarde

Al duizenden jaren populair in China, heeft acupunctuur ook de reputatie ziekten te verminderen en misschien te genezen.

Voel je je misschien angstig omdat je geen symptomen kunt identificeren? Haal dan een Hersenen-jezelf-handboek (ikerous,,, niet eng), en kijk naar Oorzaken van Gehechtheid.

verbonden aan een blijvende en pijnlijke herinnering,

alle slapende energieën te wekken,

lees meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.